Нов "мръсен" бизнес развъртяха разкрепостени и мързеливи млади момичета напоследък. Срещу показване на голото си тяло и мастурбиране пред камера девойките получават възнаграждение, съобщава struma.com.
 
Така в най-известния порносайт у нас попадна и 20-годишната благоевградчанка Златина Р. И. Без свян момичето се представя във видеото си: "Здравейте, казвам се Златина / следват трите й имена / на 20 години и съм от Благоевград".

Във видеото младото момиче е облечено в обикновена рокля с презрамки, която сваля безцеремонно и започва с еротичните си движения, достигащи до истинско брутално показно на гениталиите си и сексуална симулация. То съдържа гнусни сцени и е качено във въпросния порносайт, без всякаква цензура.

Проверка установи, че за подобни видеа, момичета получават от 200 до 500 лева, в зависимост от броя на потребителите, насладили се на изпълненията им. Колкото повече са те, толкова повече пари получават момичетата. В полицията до момента няма оплакване от някого, заради това, че порно снимки или видео са качени без разрешение на главния герой, което означава, че видеото на Златина е в сайта с цел добиване на доходи и с  нейно съгласие. Използва се контакт чрез скайп, където момичета срещу пари възбуждат старци и перверзници.

Тенденцията е потресаваща, коментираха психолози пред struma. com. Начинът на живот, безделието, желанието за бързи печалби, повредиха младите хора, социалните мрежи дават възможност за безразборни контакти и предложения за печелене на пари без труд, а с подобни действия. За съжаление броят на момичетата, изхранващи се с задоволяване на сексуални мераци срещу пари, расте.

Личностната деградация се задълбочава и сме на прага на тотален морален упадък, коментират те. Социалните мрежи вече се превръщат в опасно място за комуникации, където не е ясно на какъв човек ще попаднеш. Снижава се възрастовата граница на потребителите им, а перверзници с примамливи предложения дебнат навсякъде.