Нито един мъж не би искал жената му да има наднормено тегло, да носи мръсен старх халат и да завива косата си на бигуди, без да се разделя с тях дори в съня си.

Представяме на вашето внимание три зодиакални знака, които най-бързо се превръщат от младо атрактивно момиче в сбръчкана старица жена. Коя от жените застарява по-бързо от останалите? Звездите никога не престават да ни изненадват!

3-то място - Козирог 
Жената, родена под този знак на зодиака е консервативна. Отначало, докато дамата е млада и красива, тя пребивавайки в търсене на половинката сиу се старае да му угоди, избирайки красиви рокли, опитвайки се да бъде стилна и т.н. 

Но в семейния живот всичко се променя постепенно. Козирозите, които успяват да се омъжат, в крайна сметка могат да премахнат всички модни артикули от гардеробите си, тъй като ги смятат за прекалено ярки. Те ги заменят с халата, чехлите и тениската.

2-ро място - Дева. 

Девите са красиви и съблазнителни. Те могат да прекарат часове пред огледалото, премервайки различни тоалети и докато се гримират. Тези жени имат чувство за красота и стил. Затова е още по-изненадващо, че в течение на само на няколко години много от тези модни икони се превръщат в стари жени. 

Има само едно обяснение за това явление. Девите са по природа перфекционисти. Следователно, независимо дали това е кариера или семейство, те влагат цялото си сърце в него. В резултат на това в живота си просто нямат време да обръщат внимание на себе си. Те чистят, мият, готвят, пекат. Но Девите-кариеристки отделят много малко внимание на семейството си.


1-во място - Рак 

Раците по природа са семейни жени. Те приемат всичко твърде близо до сърцата си и могат да страдат от много емоционални травми. В резултат те лекуват стреса с похапване на понички и кексове. И това води до печалния факт, че момичето се превръща в стара жена. 

Жените-рак на средни години постоянно се въртят около печката без да обръщат внимание на външния си вид. Те са абсолютно отдадени на своите семейства. След като се омъжат, те често жертват всичко в името на комфорта на своето семейство./jenata.blitz.bg