Нападателят на Локомотив Пловдив Анте Аралица може да отнесе тежко наказание след екшъна, който се разигра на Националния стадион. PlovdivDerby.com научи, че след мача резервният вратар на белите в този мач Георги Петков е крещял на делегата на срещата да внимава, какво описва в доклада си. Самият делегат пък е споделил в коридорите на стадиона, че е описал действия на хърватския нападател. Не е ясно какво точно е написал в доклада си Иво Марков и какво ще бъде наказанието на Анте, ако такова последва.

Камерите на телевизията изтърваха, какво предизвика мелето след последния съдийски сигнал, а снимката, която виждате от колегите от Спортал, които са уловили спречкване между Аралица и бившият играч на Ботев Пловдив Милен Гамаков.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.