Български онлайн магазин предлага фереджета и други ислямски женски покривала за главата и тялото за по 9 лв. Сайтът Muslim Spirit е създаден още преди няколко години. „Мисията ни е да вдъхновим ислямския дух, да вдъхновим и окуражим нашите братя и сестри да го направят, следвайки Корана и Сунната. Нашият стремеж е да създадем място, което да насърчи нашите клиенти да преоткрият исляма, да разширят хоризонта си и да затвърдят имената си, обясняват създателите на онлайн магазина. Досега страницата на магазина в социалната мрежа има 1346 харесвания, като броят им непрекъснато се увеличава, съобщава „Телеграф”.

Най-рекламирани в сайта са традиционен арабски хиджаб и дизайнерска дубайска абая. Хиджабът е изработен от памук и струва 8.80 лв., а при поръчка на три броя цената му пада на 8 лв. Цената на абаята, която е направена от висококачествена корейска ликра, също е свалена от 65 на 60 лв., а към нея като подарък е добавен шал.

Наред с ислямисткото облекло в сайта Muslim Spirit се предлагат още и продукти от арабската народна медицина, ориенталски екзотични аромати, козметика и аксесоари. В сайта се търгуват още и козметични продукти като олио от цариградско грозде срещу косопад, олио от бадем, кокос и със зехтин, както и паста за зъби с мисвак, лечебен шампоан и сапун от черен кимион и тигрова мас. Цените им са достъпни за всеки джоб, между 5 и 15 лв.

Избралите артикули от сайта могат да се обадят на посечения мобилен телефон или да дадат заявка с лично съобщение в сайта или във Фейсбук. Поръчката се доставя с куриерска фирма.