Жоро Бирмата е пръснал над 30 000 лева заради Алисия и великденския им воаяж в Дубай. Пернишкият бизнесмен е отседнал с любимата си фолк певица места в екзотичния и много скъп 5-звезден хотел One&Only Royal Mirage.Нощувките тук започват от 1000 евро, а двойката планира да остане до Гергьовден, за да отпразнуват и именния ден на Бирмата, пише "Телеграф". За местоположението на двамата влюбени се издаде самият Станоев, като публикува няколко снимки в профила си в социална мрежа.

На тях той се хвали с перфектната си физическа форма, след като тръгна на фитнес преди известно време. Сега има възможност да демонстрира „плочките” си на частен плаж в скъпарския хотел.

Броени дни преди да заминат за Дубай, Бирмата се похвали с чисто новото си „Порше Панамера”. Колата струва около 200 бона и е регистрирана наскоро, личи от табелите на номерата, сложени в КАТ.

За Алисия пък пернишкия бизнесмен е взел гривна с диаманти на „Картие” за 20 бона. Това е нова скъпа играчка, след часовника, който получи за 8 март и който стурваше 25 бона.