Много звезди напускат Калифорния заради убийствените пожари, които разрушават щата. Също, както и останалите хора, те бягат панически, напускайки домовете си. 

Известният актьор Чарли Шийн изпадна в паника по време на евакуацията, след като не успя да се свърже с близките си. Той публикува в Туитър отчаяно послание към всички, които могат да му помогнат. Признава, че не може да установи контакт  и е много притеснен.

Оказва се, че все пак Мартин Шийн и съпругата му Джанет са успели да се евакуират и се намират в безопасната зона. "Емилио, Рамон, Рене, Чарли, всички сме наред", предава Мартин Шийн в разговор с Fox News. 

"Ние се намираме на плажа Зума. Най-вероятно днес ще преспим в колата. Наред сме, надявам се, че са добре и останалите", добавя той.

Така той отговаря на отчаяното послание на Чарли, който пише: "Не мога да намеря родителите си. Те са в група в близост до плажа Зума. Ако някой от вас ги забележи, моля ви, уведомете ме, че са наред насред цялата тази катастрофа, благодаря ви предварително", пише Чарли.Според последните данни заради пожарите са били принудени да се евакуират над 250 души. Къщите си напуснаха и обитателите на Малибу, сред които са и много холивудски звезди.