Плейбоят на родния театър Деян Донков е прекършил чепатия си нрав и се е превърнал в мъж за пример. Загърбвайки волния ергенски живот и в очакване на второто си дете, актьорът е побелял и видимо остарял, а бременната Радина му контрасира все повече. Тя е станала по-красива от всякога, не е наддала особено, но коремът й си личи отдалече, пише столичен ежедневник.  Кърджилова без притеснение си позволява да се разхожда по столичните улици без капка грим. Донков обаче определено се нуждае от макиаж, за да не плаши минувачите. Дългата му коса и брадата свидетелстват, че той тотално се е занемарил и е отдал цялото си внимание на любимата си жена.

Деян наистина бди като орлица над половинката си и следи да не падне и косъм от главата й. Актьорите са заедно от 5 години и чакат син в края на юни или началото на юли. Точно по това време Радина ще отпразнува и 30-ия си рожден ден. Все още не е ясно как ще се казва бъдещият им син, но най-вероятно ще бъде кръстен на бащата на Кърджилова - Христо.

Радина излезе в майчинство точно на Цветница, а последното й представление беше в събота – Лазаровден. Тя не крие нетърпението си да роди и да се отдаде на грижите по бебето, защото отдавна си е мечтала да стане майка. За нейно щастие, бременността й протича леко и безпроблемно.

Очакването да стане родител коренно е променило и бъдещият баща Донков. Той е станал внимателен, грижовен, не се напива като преди и не я бие, което е най-важното.

Двойката стана известна с бруталните си отношения, които не бяха тайна за никого, въпреки че сами те отричаха побоите. Донков често материализираше гнева си в шутове, плесници и я докарваше до безпомощно състояние.

Кърджилова дори направи спонтанен аборт преди две години, след като възлюбеният й я ритна жестоко в корема, афектиран от поредния им скандал и повлиян от огромно количество изпит алкохол. Може би заради първото загубено бебе, сега Деян е много внимателен, пази половинката си и не я изпуска от поглед и ръка.