Чалга певецът Константин призна, че е бил жертва на тормоз от страна на баща си в ранна детска възраст, съобщава HotArena, позовавайки се на столичен вестник. Строгият родител работел в структурите на МВР и много често изкарвал лошото си настроение на невръстните си деца. „Рядко се прибираше, но и много често предпочитах да го няма”, разказва звездата в откровено интервю за предаването „Папараци” на Би Ти Ви, излъчено в неделя вечер. Константин сподели, че винаги е бил добър ученик, но не и отличен. Баща му като перфектционист искал да вижда само шестици в бележника на малкото дете и за всяка по-ниска бележка го налагал с кожения си колан. „Като го видех, първата ми мисъл беше да видя къде е коланът. Страх ме беше”, споделя Коцето.

„Никога не съм чувал думи като „обичам те” от него. Цялата любов, която получавахме с брат ми, идваше от майка ни – златна жена!”, откровен бе още той.

Друга голяма болка от миналото за изпълнителя на „Черна роза” е бедността. Като по-малкото дете той винаги износвал дрехите и обувките на брат си. „Спомням си за един случай с първата ми любов. Много бях малък и страшно харесвах едно момиченце – Ева. И веднъж сме седнали с нея на катерушките и аз гледам, че ми се подава палецът от маратонката. И ме беше срам, ама такъв срам! И се чудя как да го скрия, а пък другите деца ме видяха и започнаха да ми се подиграват. Аз се разплаках и изтичах към вкъщи. Много съм чувствителен. Татко никога не ми купуваше нови дрехи. Все на брат ми износвах”, разказва певецът с тъга в очите.

Въпреки всичко, което е понесъл като дете, Константин е категоричен, че е простил на баща си и го обича. Помагал на семейството си с каквото може и се молел и майка му, и баща му да са живи и здрави.

Сега фолк идолът се гордее, че е прекрасен родител и прави всичко възможно да осигури щастливо детство на децата си. Обожава ги и с радост помага в грижите за тях. „Те са най-хубавото нещо, което ми се е случвало”, споделя Коцето.