Само преди дни стана ясно, че двойният убиец от столичния квартал „Надежда“ Викторио Александров е бил подал жалба срещу половинката си Дарина, която застреля, а по-късно уби и едногодишната им дъщеричка.

„Дарина спря да ми вика „мило“ – това е едно от нещата, посочени в жалбата на Викторио срещу приятелката му Дарина Министерска, подадена в петък. Той подал оплакване в полицията за психически тормоз от нейна страна, само ден, след като се разделили. 

В жалбата той пише, че Дарина променила отношението си към него – казвала му „бе“ и се обръщала към него с цялото му име, което го травмирало. От известно време не го наричала и „мило“, с което той бил свикнал. Жалбата е подадена в 5-о РУ и е прехвърлена към 2-то. Сигналът не е докладван в прокуратурата. 

БЛИЦ обаче съобщава за кървава история, която е сполетяла мъж от столичния квартал „Люлин“, която е в пъти по-страшна от „жалките жалби“ на Викторио.

В магазин, който се намира в близост до блок 630, нахлул окървавен и видимо понабит мъж, каза читателка на БЛИЦ, която е имала нещастието да види всичко това.

„Мъжът изглеждаше супер зле – целия бе в кръв, личеше си, че е бит. Най-шокиращо е това, което каза. Докато чакахме полицаите и лекарите той ни сподели, че всичко това е по вина на жена му. „Тя беше. Тя ме наби. Тя ме удря с чиния“ – не спираше да повтаря той“, казва читателката ни.

Мъжът веднага бил откаран в болница, а униформените тепърва ще нищят какво действително се е случило и действително ли става въпрос за домашно насилие, упражнено от жената към мъжа й.

Самоличността и състоянието на пострадалия все още не са ясни.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!