Владимир Гаджев все още не знае дали ще остане в "Левски". Това заяви самият той пред клубната телевизия на "сините". Халфът коментира представянето на отбора през настощия сезон, както и какво трябва да се промени в тима след зимната пауза, за да има шанс за първото място в "А" група.

„Отминава една доста трудна година за "Левски". Можем да се радваме, че завършихме добре, но като цяло годината бе трудна. Нямахме късмет за Купата. Ако бяхме вкарали първи срещу Литекс, щяхме да се класираме. Ние имаме проблеми с обръщането на мачове, но като цяло тези 6 месеца са добри за клуба, според мен”, посочи халфът.

„Надявам се да се вземат още класни попълнения през зимата, за да се вдигне нивото на отбора. Тогава вече мисля, че с потенциала, с който разполагаме, ако се надгради над него, може да се мисли за нещо по-голямо”.

„Все още не мога да дам категоричен отговор. Говорили сме с ръководството по този въпрос. Има някои проблемни ситуации при мен, които трябва аз самият да изчистя. Надявам се до началото на подготовката всичко да е ясно. Исках да го реша по-рано този въпрос, но в момента има трудности относно това да решим как ще се случат нещата.”

„През тези последни три месеца наистина изпитах удоволствие от играта и от атмосферата в нашия клуб. От дълго време не го бях изпитвал това чувство. Затова ще съм абсолютно щастлив и дори да остана в "Левски", ще продължавам да се наслаждавам на играта, както напоследък.”, заяви Гаджев. 


"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016