След безапелационен троен дуел сприхавата софиянка Христина получи шанс да се завърне във „Фермата“ и да побърка останалите участници, пр това от позицията на техен шеф през изминалата седмица. Предвид факта, че Хриси е недолюбвана от по-голямата част от фермерите, за всички беше ясно, че господството й няма да премине спокойно.

Задачата й да покаже ръководни умения се усложни още повече, след като стана ясно, че през седмицата, която е под мотото „Смяна на ролите“, мъжете ще трябва да изпълняват женските задачи, а жените – мъжките. Представителите на силния пол се справиха лесно с готвенето. По-голямо затруднение срещнаха с плетенето на чорапи и въпреки старанието им, никой от мъжагите не успя да се справи с изработката, от което задачата се провали. Стопанинът Ники с изненада установи, че само едно от нещата, които им възложи в началото на седмицата, е изпълнено докрай, а за всичко останало има забележки.

Киселото зеле не се оказа по вкуса на Ники, а затварянето на лятната кухня не беше напълно завършена. Единствената похвала, която получиха, беше за добре боядисаните плоскости за кухнята. По тази причина Ники не се поколеба да лиши фермерите от цели три кошници с провизии, което означава, че през следващата седмица в риалитито ще настъпи глад, а виновен за това ще е началникът, под чието ръководство е настъпил провалът.