Блогърка от Хонконг си е направила повече от 30 пластични операции през последните пет години, за да впечатли вече бившия си приятел. 22-годишната Бери казва, че постоянно лягала под ножа поради факта, че гаджето й непрекъснато я критикувал за визията й и я сравнявал с любимите си порнозвезди и супермодели, съобщава New York Post.
 
Момичето похарчило много пари, за да увеличи челото, очите, да промени формата на бузите, носа и гърдите. Но това все не било достатъчно, за да впечатли приятеля си. "Ако ми бе казал, че съм красива, щях да спра, но той така и не го направи", казва Бери.
 
Дори след всички операции, гаджето на Бери продължавало да й посочва нейните недостатъци. А следващата била малките й гърди, които в последствие момичето се увеличила.
 
Когато майката на девойката я видяла след последната операция, тя заплакала, защото от бившата й дъщеря нямало и следа. След това блогърката осъзнала какво е направила и призна пред местните медии, че съжалява дълбоко, че е променила външния си вид, още повече, че приятелят й я изоставил.