Истинска истерия pа Никос Вертис се разрази веднага след обявяване на концерта на гръцката мега звезда у нас. Фенове на Вертис от всички краища на страната се втурнаха да се запасяват с пропуски от страх да не останат без място на концерта. Пред изчерпване вече са ВИП местата по 150 лева, които са най-близо до сцената, а най-много билети са продадени от ценовата категория от 60 лева.Днес е последният ден от специалната изненада за феновете на гръцката музика са приготвили организаторите от „БГ Саунд Стейдж“ по повод на предстоящия празник на Свети Валентин на Никос Вертис. Цяла седмица билетите се продават с цена с по 10 лева по-ниска от редовната. Текат последни часове от промоцията и феновете все още могат да се възползват.

Както е известно най-големият гръцки лаико певец - Никос Вертис, ще пее за първи път в България на 16 юни в най-престижната българска зала – „Арена Армеец“. Красивият грък ще направи фурор с голям оркестър с бузуки и грандиозно светлинно шоу.
Никос Вертис има няколко платинени диска – повечето двойно и тройно платинени. Песни като „Ако си една звезда“, „Искам да ме почувстваш“, „Нали не мислиш“ се пеят не само от феновете му на Балканите, но и в цяла Европа.

Билетите за концерта се продават на касата на НДК, бензиностанции OMV, Пикадили, Техномаркет, Технополис и нa www.eventim.bg.