Българката, намерена с прерязано гърло в апартамент в лондонския квартал „Тотнъм”, е в критично, но стабилно състояние. Трупът на съпруга й, за когото се смята, че е лежал мъртъв два дни до нея, беше изнесен от бара „Бил Никълсън”, над който живеели българите. Предстои да му бъде направена аутопсия. Това съобщиха разследващи от Скотланд Ярд, цитирани от „Лондон ивнинг стандард”.В бара, който е сборен пункт на феновете на „Тотнъм Хотспър”, пристигнали разследващи, които огледали мястото и започнали събиране на улики. Тялото на българина е изнесено през заведението.

И двамата българи имат рани от хладно оръжие. Съседи казаха, че мъжът бил наръган многократно с нож. Засега полицията счита случая за убийство, но не издирва трети човек.

Цяла нощ пъбът, който носи името на легендарния мениджър на футболния клуб Бил Никълсън, е бил отцепен от полицията и достъпът до него е бил невъзможен. Разследващи полицаи изнасяли торби с дрехи преди трупът да бъде изкаран.

Самоличността на българите още не е установена. Резултатите от аутопсията ще бъдат обявени по-късно, обещаха от полицията.

Съседи разказаха, че жената била бременна в шестия месец. Двамата често се карали, а по информация на техен познат магазинер, те имали две деца в България.