Кметът на район „Централен” Георги Стаменов награди класираните участници в ученическия конкурс за фотография „Улови мига на добото”.

Конкурсът се организира за четвърта година от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и е част от програмата й  за превенция на насилието и агресията сред подрастващите.

Във възрастовата група 5-8 клас първа награда спечелиха Дияна Евтимова и Хаби Арифова от Национална търговска гимназия. На второ място се класира Анджела Коджаманова от ОУ „Виктория и Крикор Тютюнджиян”, на трето – Михаил Маринчешки от СОУ „Никола Й. Вапцаров”.

Първа награда във възрастова група 9-12 клас грабна десетокласничката от Професионалната гимназия по електротехника и електроника Ралица Костадинова. Петър Стайков от Професионалната гимназия по битова техника се класира на второ място, трета награда получи Максим Тодоров от 11 клас на ПГСАГ „Арх. Камен Петков”.

Победителите получиха награди във вид на ваучери на стойност 100, 60 и 40 лв. от веригата за спортни стоки „Декатлон”. Комисията раздаде и поощрителни награди – ваучери на стойност 20 лв. на всички участници, чийто снимки са позиционирани в изложба в сградата на район „Централен”.