Кои зодии са най-големите проклетници? Ами всички. :) Защото всеки човек си носи ужасно качество, така наречените рогца! Предупреждаваме, че надолу трябва да продължат с четенето само хора с чувство за хумор и… готови да понесат истината.

 

Овен – Импулсивен проклетник. Първо мачкаш, а после с ангелска физиономия се опитваш да замажеш нещата.

 

Телец – Жесток проклетник. Хем се правиш, че няма проблем, хем в същото време обмисляш отмъщението си – бавно, мъчително и удрящо на най-болезненото място.

 

Близнаци – Несериозен и дразнещ проклетник. То даже не осъзнаваш, че се държиш като проклетник. Вършиш си белите, забравяш ги за секунда, а после с огромно учудване питаш „Ама ти ми се сърдиш! ЗАЩО???“

 

Рак – Манипулативен проклетник. Как пък все ти си жертвата да му се не види? Как все някой те напада без причина, а ти винаги си бил тооолкова добронамерен. Айде не на нас тия!

 

Лъв – Нарцистичен проклетник. Да, ти си върхът, а всички останали са боклуци и мястото им е в краката ти. 

 

Дева – Отмъстителен проклетник. Забавяш, но не забравяш. И след години да е, ти пак ще си върнеш всичко, при това с лихвите.

 

Везни – Подъл проклетник. Тук преиначи, там манипулира, на трето място направо излъга. Плетеш интрига след интрига. А накрая излизаш чист от кашите, които забъркваш.

 

Скорпион – Ти не си просто проклетник. Ти си най-големият проклетник. В съзнанието ти има хиляди твои си правила и ако някой ги наруши (а това става по около 20-50 пъти на ден) веднага влизаш в ролята на съдник. Ако човек не ти играе по свирката, не може.

 

Стрелец – Скандалджийски проклетник. Не можеш ли да си държиш езика зад зъбите пък ти? Все обиди ръсиш и все с „добри намерения“. Все ще направиш забележка, все ще вдигнеш скандал. Дори на бабата в трамвая, за да й стане ясно, че никой не е длъжен да й отстъпва място.

 

Козирог – Ти си комплексен проклетник – безразличие, егоизъм и алчност в едно. Но най-лошото е, че си доволен да ги притежаваш и трите.

 

Водолей – Циничен проклетник. Заемаш първо място по гаднярство. Готов са да направиш мръсно на някого, само и само после да му се надсмиваш.

 

Риби – Апатичен проклетник. Ще чуеш през нощта някой да крещи за помощ, ще си наметнеш одеялцето, ще си покажеш леко носа и ще си кажеш, че или е някой луд, или пък не ти влиза в работата да се намесваш. „Всеки за себе си, съжалявам.“