Стилна фотосесия с акцент върху дългите и изваяни крака на Лили Иванова, които могат да засрамят всяко младо момиче, публикува примата на българската музика в профила си във Фейсбук. Онзи, който е имал късмета да присъства на грандиозния й концерт в Зала 1 на НДК на 31 март, може да опонира яростно на намеците, че фотошопът е най-добрият приятел на жената. Късата й рокля на сцената показа, че стругованите бедра на изпълнителката нямат нужда от ретуш. Оказа се, че фотосесията не е за корицата на нов проект или афиш, а е подарък за рождения и именния ден на певицата - 24 април и Цветница, съобщава "Епицентър".

Продуцент и инициатор на снимките са собствениците на бутик ALL U Re на ул. "Съборна" 9 в столицата. Певицата, като ценител на красивото, отдава дължимото на тяхната прецизна селекция от световни модни марки с най-актуалните тоалети за сезона."Лили Иванова, освен наш дългогодишен клиент, е и близък приятел. Винаги ни е впечатлявала и радвала с енергията си, безупречния вкус и неизчерпаемия си талант. Искаше ни се да й направим специален подарък и използвахме за целта това, което можем най-добре. Продуцирахме фотосесията с много любов" казаха за Епицентър.бг от ALL U Re.За кадрите те са подбрали любимите на изпълнителката монохромни тоалети с изисканите кройки на Balmain, а обувките с главозамайващи токчета са на Alexander McQueen.

С характерното си дискретно чувство за хумор Лили Иванова е направила своя коментар относно спекулациите на тема кой точно рожден ден отбеляза на 24 април като публикува на страницата си във Фейсбук торта със запалена свещичка под формата на въпросителна.