Шуробаджанащината в предаването „Звездни стажанти” набира все по-голяма сила. Марта Вачкова се е превърнала в доносник на Стефан Шарлопов и непрекъснато дъни съотборничките си от отбора на „Ангелите”. Заради интриги от страна на Марта миналата седмица бизнесменът уволни Камелия Воче несправедливо.

Достоверен източник от шоуто „Звездни стажанти” издаде за народното издание, че Марта Вачкова не спира да резили пред Стефан Шарлопов съотборничките си Рут Колева, Албена Вулева, Камелия Воче, Алекс Сърчаджиева, а преди и Петя Буюклиева, и Венета Харизанова.

Личното й познанство с главатаря на шоуто й давало привилегии, каквито останалите нямат. Двамата се знаели от дълги години и Марта използвала връзките си, за да налива акъл на преуспелия бизнесмен. Според нашите информатори задкулисно именно

тя дърпала конците и намеквала кой да бъде уволнен


Закръглената щерка на именития си баща Григор Вачков служела като очи на Шарлопов там, където би трябвало той да не знае какво се случва. За лицемерието на Вачкова се говори от много години в арт средите, но това мнение се затвърди с участието й в шоуто по Нова Тв. От екрана се усеща подлизуркването на Мартина. Интернет пространството буквално е залято с негативи към двойния стандарт, който тя играе.

„Пред останалите се мазни, а после все мрънка и се оплаква на вишестоящите в това шоу”, коментират в нета запалени зрители. Не остава скрито явното бутане на извънгабаритната Марта. От епизодите ясно се вижда, че от продукцията залагат на нея и й дават в пъти повече ефирно време от останалите участници. „По цял час слушаме сополивите й оплаквания и топене на останалите й съотборници. Имала идеи, но никой не ги чувал?! Боже, а тя самата чувала ли се е какви смешни неща предлага? А защо винаги пък трябва да я слушат? И после се сърди като малко дете, че даже и реве”, съскат в Интернет зрители на предаването.

В последната задача женският отбор загуби и Шарлопов избра да уволни Камелия Воче. Всъщност решението му е повлияно от доносите на Вачкова.

Тя така и не успя да преглътне, че

Камелия я номинира за уволнение

още в първата задача и я определи за безполезен играч, който само пречи. На същото мнение са и останалите в отбора. И макар да е сигурна в протекциите си, да я нагрубят в национален ефир за Марта е недопустимо. Певицата Камелия Воче я нарече лицемерка, а истината най-боли.

Трудно се преглъщат подобни думи, но Марта умее да си го връща. Още от старта на шоуто тя подготвяла Шарлопов за уволнението на Воче. А накрая я изкараха пасивен играч и заради това я пропъдиха.

„Явно трябва по един час да се мрънка, да има ред сополи, ред сълзи, че да останеш в това шоу”, коментира запознат със ситуацията. Стратегията на Марта в предаването е да плете интриги. Опитала се да изпокара момичетата една с друга. Още в самото начало коментира пред Воче, че Харизанова не прави нищо в предаването и няма място в него. В същото време звъняла на Венета, за да я настрои против останалите, които уж говорили зад гърба й. „Аз такова поведение не приемам. Това поведение на Марта ме озадачи много”, коментира изританата Воче.


Срамота ли е Рут да не познава Григор Вачков?

Стефан Шарлопов нападна най-младата участничка, Рут Колева, че не си върши добре работата. По този начин той се застъпи за любимката си Марта и открито заяви, че е трябвало тя да участва активно с роля във видеото към последната задача на „Ангелите”, а не Рут и Албена Вулева. След като изреди множество похвали към Вачкова, която буквално се разтичаше от щастие при слушането на тези думи, Шарлопов намеси името на баща й - известния актьор Григор Вачков.

Тогава Рут заяви, че не знае много за него и бизнесменът я скастри, като че ли е нужно да е чувала за Григор Вачков предвид факта, че голяма част от животът й е преминал в чужбина и много от случващото се в България й е чуждо. Отделно годините й са малко и не е била родена в апогея на великия ни актьор.