Необходими продукти:
1 кг свински ребра
1 малко парче настърган джинджифил
1 скилидка счукан чесън
2 с.л. сос Уорчестър
1 с.л. мед
2 с.л. балсамов оцет
2 с.л. зехтин
сол на вкус
Начин на приготвяне:
1. Смесете всички продукти за маринатата. Намажете добре ребрата и ги оставете да престоят 1 час.
2. Отцедете ребрата от маринатата и ги изпечете на скара. По време на печенето ги обръщайте периодично и ги мажете с отделилата се марината. Сервирайте горещи.
Може да изпечете ребрата във фурна. За целта е добре да ги сварите за 30 минути, след което да ги мариновате и изпечете.
За още вкусни предложения търсете списание "Рецепти за здраве"
Прочетете още
- 20:00 Какво трябва да се случи, за да бъде чут един глас? ВИДЕО
- 11:43 Фаталният изстрел на военния от Карлово - по време на честване на раждане на дете
- 11:00 България се топи, защото се самоизяждаме - една изповед от българин в Гърция
- 09:00 Прани гащи: Новата атракция на хотел в Пазарджик - бельо с изглед!