Безследно изчезналата от медийното пространство бивша гимнастичка и участничка в конкурса „Мис България”, Ингрид Цветкова, е много близо до това да се сроди с един от бившите президенти на Мексико. Красивата блондинка е сгодена за негов роднина, който е сред най-богатите тамошни младежи, научи ексклузивно наш репортер.

Ингрид Цветкова участва в единствения конкурс-риалити за най-красива българка през 2014 г., но не стигна до финала. След това миската се забърка в няколко скандала, а за да я запази от пълен резил, семейството й я прати на заточение в Мексико. От другата страна на планетата птичката кацнала на рамото на Ингрид. И то каква птичка... Избраникът на българката е на 24 години, племенник е на бивш мексикански президент, има собствена компания за електричество, а в момента работи по нов алгоритъм за протичане на ток до всички квартали на тихоокеанската страна, докладваха приятелки на миската.

От два месеца Ингрид живее с любимия си в неговото имение. Заради нея той стартира и още едно начинание. Скандалната нашенка поискала лъв за домашен любимец. Първоначално мексиканецът се съгласил, но когато посетил дома на свой приятел, който отглежда такива животни, отрязал Ингрид заради неприятната миризма, която се носела от царете на животните. Но пък му хрумнала идеята да стане спонсор на световноизвестна фондация.

Нейният собственик има огромно имение в Мексико, в което отглежда двайсетина животни – тигри, лъвове, пантери и ягуари. Извън града има още едно ранчо, по-голямо, с близо 170 вида екзотични животни. В момента мъжът на госпожица Цветкова и собственикът обмислят строеж на нов комплекс за богати и влиятелни хора, в който да се любуват на добре дресирани големи котки.

Наскоро обичаният актьор Леонардо ди Каприо посетил имението и останал цял ден при животните, които са научени да прегръщат, скачат по хората и раздават целувки.

Българските дружки на Ингрид губят всякаква надежда, че приятелката им ще се върне отново в България. В разговорите им тя не спира да говори с въодушевление за живота си и по всичко личи, че е загърбила миналото си. Най-големият й проблем е, че все още не работи и няма какво да прави по цял ден. Богатото й гадже обаче я пазари да стане дресьор на лъвовете за новия комплекс.

Красимир КРАСИМИРОВ