Ганайският нападател Франсис Нар подписа договор с „Левски”. Преговорите продължиха близо пет часа, а БЛИЦ първи информира за сериозни разногласия. Футболистът и ръководството на „сините” все пак стигнаха до разбирателство. От клубния сайт направиха снимки на 21-годишното крило с фланелката на тима, които скоро ще бъдат публикувани.

Трансферът на Нар бе считан за сигурен и още вчера Георги Иванов обяви, че ще бъде подписан договор за три години. Днес обаче ганаецът и мениджърът му поискаха по-добри финансови условия по договора и вбесиха Гонзо. В крайна сметка Нар се съгласи с предложеното от „сините” и парафира контракта си. "Левски" ще плати трансферна сума на Баник (Острава) за правата на ганаеца.

Франсис Нар е първото ново попълнение на "Левски" през зимната пауза. Спортният директор Георги Иванов обяви, че се очаква понеделник да бъдат подписани договори с още трима нови. Един от тях най-вероятно е националът Александър Александров. От началото на зимната пауза "сините" се разделиха с Аймен Белаид, Живко Миланов, Йордан Милиев, Владислав Мисяк, Владимир Гаджев и Умар Диаби. Очаква се клубът да бъде напуснат в близките часове и дни от Линел Китамбала и Денис Махмудов.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016