Ако не беше толкова трагично, сигурно щеше да е смешно.

Обаче не е никак забавно.

Една млада репортерка от БНТ онзи ден се изпишка в ефир, а след това отпи от урината си.

Направи го в името на професията, или по-точно, за да остане на работа и да я дават по телевизията с брандираното микрофонче на БНТ. Направи го с отвращението, което е нормално, защото дори животните не пият пикня.

Но преглътна, в името на щастливите продуценти на предаването „Здравето отблизо” или нещо такова, които явно са решили да надминат по изродщина Гала и д-р Папазова.

Успяхте, драги продуценти, бъдете спокойни.

Много безумни неща съм гледала, но все си мислех, че тази скапана родна телевизия има някакви граници на приличието и рамка на гнусотиите.

Е, вече знам, че няма.

Разбрах го след ужасената физиономия на репортерката ви, след като отпи от урината си. В ефир! След което побърза да сподели колко е топла и ужасна „напитката” на вкус.

Скъпи продуценти на въпросното предаване, чието име не запомних, а и не ми се иска да си правя труда да търся, че леко ме е страх на какво друго ще попадна.

Явно тематиката на шоуто ви е здравна. Приятелски бих ви посъветвала вместо да карате прохождащото в занаята девойче да си пие от урината, да вземете вие да се прегледате.

Имената ви вероятно се изписват накрая на продукцията. Не ви ли хваща малко срам да седите зад такъв проект?

Мило, момиче, репортерке от БНТ.

Защо слушаш тези луди хора, твоите продуценти, редактори и сценаристи и като послушно детенце изпълняваш всяка заръка? Ама и дете да беше, пак щеше да се сетиш да откажеш.

Да, вероятно щяха да ти кажат да напуснеш това велико и рейтингово предаване.

И тогава, мила репортерке, беше моментът да им кажеш „Щом искате този материал, отидете, изпикайте се, и кажете наздраве на зрителите ВИЕ”.

Но, ти не го направи, вероятно от страх. Предпочете да се унижиш публично, отколкото да загубиш работата си.

А това, не е хубаво, защото никой няма право да те унижава.

Сега поне си известна. Даваха те по ''Господари на ефира''. Хората те знаят като момичето, което пи от урината си.

Това ли искаше?

Ако да - наздраве за теб.

Наздраве и за ПИКливата ни телевизия.