Около 40-годишен мъж е в тежко състояние след зверска катастрофа. Инцидентът е станал към 15 часа на пътя между Враца и Оряхово, малко преди разклона за село Веслец. Лек автомобил на куриерската фирма „Star post“ се движел в посока Враца, когато по неизвестни причини шофьорът изгубил контрол над управлението и се забил челно в огромно крайпътно дърво. От силният удар то паднало на пътя и тотално блокирало движението по натоварения пътен участък, съобщава BulNews.bg.



Свидетели на катастрофата веднага извикали полиция, бърза помощ и екипи на гражданска защита и пожарната. Като по чудо куриерът е оцелял, като в момента лекари му оказват първа помощ, а огнеборците режат ламарините на колата, за да извадят пострадалия, който е заклещен на шофьорската седалка.



Районът се регулира от пътни полицаи, като движението се осъществява пропускателно.



Фирмената кола е тотално смазана, а по пътя има множество клони, които допълнително създават риск от друг пътен инцидент.



Медиците на мястото казаха, че мъжът най-вероятно ще прескочи трапа, като тепърва трябва да му се правят редица изследвания и да установят дали има тежки травми след жестокия удар.