21-годишната английска актриса Роузи Мак, която дублира Емили Кларк в "Игра на тронове", проговори за връзката си с млад певец, в когото се влюби лудо и ожени за няколко дни. Момичето многократно казваше в социалните мрежи, че ще се пази девствена до брака, пише The Sun.

"Майка ми и баба ми се пазеха до сватбата, но не направих това заради тях. На 14 години четох, че Адриана Лима, моделът на Victoria's Secret, иска да се пази за съпруга си. Мислех, че това е невероятно и реших и аз да го направя", споделя Роузи Мак.
Но в един момент всичко се промени. Роузи, която се занимава и с музика, отишла в звукозаписно студио в Лос Анджелис. Там тя се срещна с певеца Джош Брикс, с когото имали общи приятели във фейсбук. Всичко станало почти мигновено. Привличането между младите хора било толкова силно, че след три дни започнали да говорят за сватба.

"Знам, че това е лудост, никога не съм вярвала в любовта на пръв поглед. Но тогава срещаш някого и знаеш, че това е той", добавя Роузи Мак.

Шест дни по-късно младите хора отишли в кантората. Никой не знаел за това, включително и родителите им. Влюбените дори нямали време да си купят пръстени и прекараха сватбената вечер в хотел, поръчали си пица и гледали филм.

"Видях, че има морални и семейни ценности. Инстинктът ми предполага, че той ще бъде добър съпруг", казва още Роузи Мак.

Но това не е краят на историята. Скоро момичето разбра, че девет дни след запознанството с бъдещия й съпруг тя успяла да забременее. Изминаха няколко месеца и тя с радост сподели със своите 168 000 фенове в Instagram снимките на заобления й корем.

"Имаше толкова много възможности да направя това [да правя секс] много по-рано, но се радвам, че чаках", казва още тя.