Появи се нова версия за креватната афера с участието на бившия голмайстор на Локомотив (София) Саша Антунович, съобщава "Телеграф". Според последните информации Цоко от Локо е станал жертва на измама. 

От фалшив профил с негово име се е разпространила новината, че той е бил дрогиран и ограбен от проститутка. 

За капак чрез името на 44-годишния ексцентричен сърбин бе обявена награда от 500 лева за адрес и телефон на жрицата. За всички е ясно, че той е човек на живота, но този път той бил невинен. Скалъпената история твърди, че е станал жертва на интимната измама преди дни, докато бил на гости на приятели от Хасковските минерални бани. 

Той повикал в хотела си местна проститутка, открил я в специализиран сайт за запознанства, където жрицата се самопредлага за съмнителната цена от 20 лева. Подпийналият Цоко обаче не зацепил, че обявата е примамка за наивници. Часове по-късно се събудил гол в кревата и установил липсата на сериозна сума пари, която имал в портфейла си. 

"Росица Иванова, този хасковски жумел, дойде на адреса и ме дрогира и окраде. Давам 500 лева награда за адрес и телефон", пусна обявата за издиравне на проститутката фалшивият Саша в популярната фейсбук група "Шкембе чорба". 

"Всичко е измислица. Кучетата лаят, керванът си върви", публикува Антунович в истинския си профил.