Играчите на ХК Мастер ще закрият 2015 година с традиционния си коледен банкет. Балкански оркестър ще забавлява гостите на празненството, сред които ще бъдат състезателите от мъжкия и женския отбор, както и хандбалистите от тима до 19 години.

Сред гостите освен президентът на клуба Веселин Коцев, който е и главен организатор на събитието, ще бъдат още треньорите от школите на Мастер от София и Перник, PR мениджърът, пресаташето на клуба и не на последно място новият изпълнителен директор. Банкетът е предвиден за 19 декември от 19:30 часа.

По-рано през деня от 9:30 до 13:30 часа ХК Мастер ще бъде домакин на турнир за момчета до 12 години, на който ще участват още ХК ЦСКА, СК Реал и СК „Антон Попов“ (Петрич). Това е последният турнир от зоналните първенства на ЗСХ „Витоша“ за 2015-а с участието на Мастер.

Президентът на ХК Мастер благодари на всички състезатели на клуба, които взеха участие в първенствата през 2015 г. Той обеща, че още в началото на 2016 г. ще шокира спортната и хандбална общественост в България с новите си проекти.