Ако искаме да надникнем дълбоко в същността си, в причините да мислим, действаме и чувстваме по определен начин, определено трябва да надникнем в Астрологията. Отново навлязохме в динамични и предизвикателни процеси, които астрологията описва с дълбоко познание. А планетарните аспекти са щедри откъм възможности за промяна и израстване.

Днес Луната вече е в Овен и се придвижва бавно през интересни позиции и взаимодействия с планети и знаци. Очакваме с любопитство пълнолунието в Овен през уикенда. Първо Луната ще мине през квадратура с Марс в Козирог, после ще образува квадратура с Плутон, а в събота я очакваме да се възцари в цялата й озаряваща пълнота.

Пълнолунието ще бъде в съвпад с Уран. Това е интересно, имайки предвид, че Уран представлява нервната система. В допълнение, от вчера си имаме Меркурий в квадратура с Марс. Нали разбирате – комуникациите, взаимоотношенията, търговията и всичко което представлява Меркурий – в сложно противопоставяне с войнстващия, буен Марс. До събота, Меркурий ще се озове в квадратура и с Плутон. А Марс се придвижва към точен съвпад с Плутон в сряда, а тези двамата имат много общо помежду си. Дълбока, много дълбока трансформация чука на вратата. Това напрежение ще се засилва, и определено ни вещае предизвикателни дни, започвайки от вчера