*Текстът е взет от Фейсбук профила на Мария Нордел 

Напълно подкрепям Мария - момичето убило изнасилвача си! И срам за нашата система, че вместо сега момичето, което е в шок, да е със семейството си, тя е задържана!!! Задържана, заради това, че е защитила живота, здравето и честта си! 
Възхищавам й се! 
Аз също съм била в подобна ситуация. На 26 март 1986 бях оизнасилена от Георги Геренски - бивш милиционер от Мелнишкия регион. Аз също бях почти на 18, а нерезът на 57.... Закара ме до границата, в така наречена "ничия земя" и ме заплаши с пистолет, че ако се съпротивлявам, ще ме застреля и обяви, че съм направила опит да "избягам" в Гърция..... Приех, че това не се случва с мен. И после години търпеливо го следях и му подготвях отмъщението.... Нямах смелостта на това момиче директно да го застрелям със собствения му пистолет. И точно, когато всичко беше готово, една циганка ме отказа. Много настояваше да ми хвърли боб и когато го направи, се ужаси. Каза ми да не го правя, да оставя на Бог, че този изрод и с други момичета така е постъпвал. И наистина, Бог си знае работата. Радвам се, че я послушах и не си сложих грях, заради този изрод. Много скоро след това, той умря в адски мъки. 
Всички да се обявим в подкрепа на Мария!!! Срам за нашата "правораздавателна" система - разни Ембаци и други ебаци убиват, вилнеят, насилват, а това момиченце сега лежи самотно някъде между крадци, наркодилъри, убийци.... Боже, пази децата ни!