Скандални снимки се появиха от спалня, в която е и Мис България'99 Елена Ангелова, заради която се разпали войната между бившия ѝ съпруг Николай Нейчев и ексслужителя на Държавен фонд "Земеделие" Александър Атанасов. В събота двамата се изпокараха, като се стигна и до изстрели. Както БЛИЦ писа според една от версиите любовникът Александър Атанасов разказва ужасяваща история, че бившият съпруг Николай Нейчев държи под ключ Елена и се е заканил да я докара до просешка тояга. Разводът на Елена и Николай настъпи вследствие на факта, че миската ражда момче от друг мъж. За бременността на Ангелова не се говори много в светските среди, тъй като тя от години страни от тях. За това, че не е биологичен баща на Кристиян, който се роди на 4 октомври 2014 г., бизнесменът Нейчев научил впоследствие. Той озверява срещу красавицата на 21 април 2015 г., когато все още законната му съпруга внася искова молба до Софийския градски съд, в която иска чрез ДНК експертиза да се установи, че не законният й мъж е баща на новороденото момченце.

В исковата молба, под която стои подписът на красавицата, Елена Ангелова обявява, че е поддържала интимни отношения само с мъж на име Александър и че иска да бъде призована на съд, който да установи истинския татко на детето й, както и да отпише съпруга й като баща на детето. Седмица след като подала исковата си молба, Ангелова я оттегля. Според нейни познати това се случва след нечуван тормоз от мъжа й Николай.

Друга версия обаче разкрива съвсем различен поглед на нещата. Както БЛИЦ писа, първите думи на Елена към униформените след престрелката били, че тя не е спала с Александър Атанасов, не е била интимна с него и не е имала връзка с него. Той бил агресивен и ги заплашвал. Ставало въпрос е болезнено влюбен мъж, който иска миската.

В редакционната поща на информационна агенция "БЛИЦ" бе изпратено анонимно съобщение, което ако се окаже вярно, напълно оборва втората версия, че дори може да разкрие и други тайни от живота на моделката. Според анонимния информатор има видео от охранителните камери в спалнята на Александър Ангелов. Той твърди, че на него ясно се виждало, че моделката е в леглото на Ангелов. Като доказателство за това читателят ни изпраща и няколко снимки от лентата, които са доста провокативни. Има и условие. Миската трябва да отговори на няколко въпроса, за да може видеото да не види бял свят.

Ето ги и тях:

"1. Имала ли е Елена Ангелова интимни отношения с Александър Атанасов?

2. Водила ли е детето у тях ? Дори и майка си с шофьора на Николай ?

3. Ходила ли е на море с майка си, голямото дете, Александър Атанасов, докато е бременна с Кристиян ?

4. Били ли са заедно в Рим, Милано и Амстердам? Ходили ли са на ски заедно в Банско, Боровец с нейни приятелки и големия й син? Големият й син знаел ли е за връзката им? 

5. Правил ли е Николай 2 пъти ДНК тест , който показва, че той не е бащата, а баща е Александър ?

6. Има ли Александър Атанасов снимки със сина си Кристиян на рождения му ден за 1 година? Има ли майката на Александър снимки с Кристиян ? 

7. Елена Ангелова пускала ли е искова молба до съда, в която пише, че единственият мъж, с когото е имала интимни отношения през последната една година, е Александър?"

Човекът, който разпространява кадрите, заплашва, че ако не се отговори на въпросите му до утре, ще пусне видеото от спалнята, както и снимки от периода 2011-2015 година.

"Нужно ли е да пускаме видеото, което разкрива нелицеприятни неща", пише още в съобщението.

Ето и снимките:  
 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА ВОЙНАТА ЗА ХУБАВАТА ЕЛЕНА ОТ "ДРАГАЛЕВЦИ"!