Само преди няколко часа отви разкрихме о. Фотосите бяха в чест на 70-годишнината на бъдещия крал н Великобритания принц Чарлз.

Съвсем очаквано снимките предизвикаха голям обществен интерес. Именно затова експерти по езика на тялото решиха да разкрият какви големи тайни могат да бъдат разтълкувани само чрез позите, които членовете на кралското семейство са заели.

припомня, че преди време .

Сега обаче на фокус бяха всички – Уилям, Кейт и трите им деца, принц Хари и бременната му съпруга Меган Маркъл, както и принц Чарлз и Камила Паркър.

От снимките, които са дело на фотографа Крис Джаксън и направени в градините на Кларенс Хаус (Clarence House), се разбира, че отношенията между членовете на семейството вече далеч не са същите както преди няколко месеца.

И така. Първият важен елемент бе появата на малкия принц Луиз, който е трето дете на Уилям и Кейт и вече е на седем месеца. Малкият престолонаследник събра овациите със сладкия си вид и очарователната усмивка.

Той бе в прегръдките на майка му, а самата тя бе леко гушната в половинката си. „Те са почти прегърнати. Това показва, че любовта помежду им е още силна, но въпреки това и двамата са повече съсредоточени върху децата си и семейното им щастие”, поясни един от експертите по езика на тялото.

По техни думи подобна аномалия има и в отношенията на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл: „Свикнали сме да ги виждаме как постоянно се държат за ръце, прегръщат се или се целуват. Сега не е така. вижда се как и двамата са с умислени усмивки, а самата Меган леко е прибрала ръцете си над бременното й коремче. Това е категоричен знам, че и двамата са силно вглъбен и умислени за бременността на бившата холивудска актриса и бъдещото им дете”.

Интерес предизвикаха и принц Джордж и принцеса Шарлот, както и дядо им принц Чарлз и Камила.

„От снимките се вижда, че Чарлз е поставил на коленете си внучето му, а малката Шарлок е редом до баба си. Това показва как връзката внучета – баба и дядо е силна и нормална, каквато е и във всяко едно обикновено семейство”, категорични са експертите по езика на тялото.

Те също така отбелязват, че на втората снимка се вижда как всички в купом се усмихват и гледат в страни от обектива, а основната цел изглежда е да накарат малките принцове и принцесата да се смеят. Е, факт е, че това е постигнато.

Та каквото и да си говорим в британското кралско семейство цари хармония и разбирателство. А нищо, че имат толкова власт и корони, то те са и любящи майки и бащи, баба и дядо.

А сега ви предлагаме да се насладите на още малко семейни снимки на британското кралско семейство. / jenata.blitz.bg