БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР "ДА ПОМОГНЕМ НА ТОДОР ТОПЛЕВ"
           

Един добър човек, посветил живота си да помага на другите, сега се нуждае от нашата помощ и подкрепа. Тодор Атанасов Топлев е от Пловдив. 24 години работи като пожарникар и продължава да изпълнява служебния си дълг, въпреки тежкото заболяване, което му откриват.

             Приятели и добри хора, Спортен център Арена, Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - Пловдив и Градска футболна лига Ви приканват да бъдем заедно в името на една благородна кауза за един човек,който със своята работа е спасил много човешки животи,а сега търси помощ за своя. Огнеборецът Тодор Топлев се бори с ужасната диагноза (рак на кръвта) левкимия, а ние организираме благотворителен футболен турнир за да помогнем за събирането на непосилната за човек сума от 190 000 евро за костно-мозъчна трансплантация в чужбина.

              Турнирът ще се състои на 20.02.2016г (събота) на Спортен център Арена. Записването за турнира ще става на следните номера : 0899401748 и 0896706384. Крайният срок за записването е 17.02.2016. 
               Всеки, който иска да помогне на инициативата, може да го направи, като се включи в турнира или помогне с финанси, които ще са в помощ на Тошко. 
               Повече за историята на Тодор, както и банковите сметки, може да видите на адрес:  https://www.facebook.com/helptodortoplev/
               Повече за турнира, може да научите на адрес:   http://www.bamf-bg.eu/news/1418
и https://www.facebook.com/arena.plovdiv24/?fref=nf
Първа Районна Служба "Пожарна безопасност и защита на населението" - Пловдив
гр. Пловдив, 4000, ул. Преслав № 33
www.fire-plovdiv.org