Понеже в едно телевизионно предаване вчера цитирах Ленин за “полезните идиоти” на Запад, използвани за целите на болшевизма, днес искам да допълня с малко илюстрация думите на вожда ( прочул се също с това, че проповядвал смъртта на 90 милиона руснаци като цена, която е платима, за да могат останалите 10 милиона да живеят при комунизма).

Руските майкопродвацы ( майка на руски е това, което ние наричаме тенис фланелка) щамповат в днешно време Путин и го разпродават на всеки, готов да се прослави с идиотизма си. Като Мики Рурк на снимката), например.
Българските майкопродавци пък въртят търговийка с лика на своя кумир Путин в подлеза до Министерския съвет в центъра на София, където Дон Базилико, известен също като Божидар Димитров, ръководи превръщането на древната базилика в туристическа атракция.
Минете покрай църквичката, вкопана в земята, около която от години се вихрят страстите български във връзка с костите на Левски и вместо тениски с Левски продавачите на майки ще ви предоставят муцуната на Путин.
След като Сидеров отдавна е обявен от русофилстващи туземци у нас за “новия Левски”, сега вече към този полезен ( за Кремъл) патриот пришиват неговия сиамски брат близнак Доган, заслужаващ съответната майка. Въпрос на време е да се появят на една майка с надпис: “Старият нов Левски и чисто новият Левски – изберете руското!”.
Това е раздвоение на личностите ( по един “Левски” за българите, които мразят турците и циганите, и още един за турците и циганите, които мразят българите), но в края на краищата руският капитализъм разбира конкуренцията по свои начин, характерен за “руския свят”, измислен от путинизма като бягство от нерадостната действителност и заместител на съветската самоубийствена доктрина.
Главното е, че от руския изолатор произлизат все повече идиотски идеи, като превръщането на Доган в полезен идиот на запад от Русия. Няма по-добро доказателство за безсилието и отчаянието на евразийците , щом в търсенето на полезни идиоти в България са стигнали  до извращението Сидеров и Доган да бъдат приравнявани към Левски. За да си продават майките в подлеза на прехода.
Share on Facebook