Кубрат Пулев е големият фаворит в предстоящия тази вечер мач за европейската титла между Кобрата и Дерек Чисора. Това сподели от Хамбург коментаторът на двубоя Огнян Георгиев. "Букмейкърите категорично обявиха Кубрат за победител. Шансовете му са обявени за 3-4 пъти по-големи от тези на Чисора. В специализираните форуми по-голяма част от хората са на мение, че Кубрат е задължен да победи. Ако всичко е наред, би трябвало той да ни зарадва с победа тази вечер", разказа боксовият специалист. Той коментира и провокациите между двамата преди двубоя: "Това се прави преди абсолютно всеки голям мач, единият боксьор се опитва да влезе под кожата на другия. Това е много важно, защото ако главата ти е затормозена, може да не покажеш това, което си тренирал в месеците преди това." Сериозни санкции грозят Пулев след скандала на кантара Боксовата вечер започва в 22.30 ч в събота. Студийната програма на Diema Sport стартира в 23.50 ч. с водещ  Емил Здравков.  Дългоочакваното спортно събитие започва в 00.15 ч. Коментаторът на двубоя Огнян Георгиев ще ни запознава с всичко случващо се на ринга и извън него директно от Хамбург. Мачът можете да гледате и на Gong Play.
  
Веднага след края на срещата в събота, зрителите на Diema Sport  ще чуят ексклузивно на живо първите думи на Пулев след срещата. 
 
Интересни гости, дискусии, репортажи и новини около събитието ни очакват в ефира на каналите, част от Нова Броудкастинг Груп – не само в деня на двубоя, но и преди и след него. Следете най-актуалното и на Gong.bg. 
Коментирай