Радо Шишарката не е пред умирачка въпреки слуховете, че е прекарал тежък инсулт. За разлика от него обаче родителите на Радослав Петров, както е истинското име на един от пионерите на чалгата у нас, за една бройка щели да се гътнат, силно притеснени от писанията, че синът им е на смъртен одър и се бори за живота си.

Преди няколко дни репортер на „ШОУ” откри Шишарката на мобилния му телефон. Ретрочалгарят наистина е в болница. Но не е прекарал тежък инсулт, не е прикован за легло, движи се без каквито и да било затруднения и не се очертава

да живее занапред като инвалид

Дори говорът му не е засегнат и в телефонния разговор с народното издание Радо Шишарката лично обясни как, кога и къде го е навестил „малкият дявол”. На 7 януари Радо бил ангажиран със снимки в хитовия сериал „Столичани в повече”. Внезапно усетил силна болка в главата. И се строполил на земята. Моментално бил откарал в „Пирогов”, където лекарите установили мозъчен кръвоизлив.

„Няма нищо плашещо. Докторите ми направиха скенер и казаха, че съм добре. Моля ви, пишете разумни неща, защото приятелите ми се притесниха и не спират да ми звънят, разтревожени за здравето ми. Виждате, че мога да говоря по телефона, не фъфля. Сам си ходя до тоалетната и нямам проблеми с придвижването”, каза пред „ШОУ” любимият певец на мутренския ъндърграунд.

По време на инсулта кръвоизливът е бил не повече от 1 см и се води безобиден, обясни още Шишарката. Първата седмица го лекували в „Пирогов”, след което

го преместили в ИСУЛ


Цял месец изкарал в болничната стая, изписали го преди три дни.

Най-притеснени от цялата дандания обаче били родителите на певеца. Той им спестил инцидента, за да не ти тревожи. Възрастните хора обаче прочели, че синът им едва ли не е пред умирачка, вдигнали кръвно и едва не си докарали и те инсулт.

На самия Радо лекарите са препоръчали известно време пълна почивка, затова той е отложил доста участия. Ще си почива у дома, докато се възстанови напълно, и тогава ще се върне към обичайните си кръчмарски занимания. „Не ме отписвайте! Ще се върна на сцената и отново ще пея на моите почитатели вечните си хитове”, категоричен е Шишарката.