В държавата на Охранителя охранителите на съветското окупационно наследство изпълниха заръката на своите началници в Кремъл, настояващи ( по изричното указание на Путин на срещата му с премиера Борисов в Москва на 31 май тази година ) българските власти да пазят съветските светини от посегателства. 

В резултат на това изпълнителите на волята на Путин са арестували и тикнали за три дни в ареста български младеж, който “осквернил” на 15 ноември Монумента на окупационната червена армия ( МОЧА) в София. Заплашват го със затвор, но са пазели в тайна своя полицейски “подвиг”. https://stolica.bg/intsidenti-i-kriminalni/22-godishen-e-zadarzhan-sled-kato-izrisuva-pametnika-na-savetskata-armiya/?fbclid=IwAR2UINePlptobp6s-BUUIXipOMwI4_7CBwQlULNxtax4hiXVtegB3qOz5TY

Подарените от руското посолство на техните  местни копои камери засекли “осквернителя”. Гордите със слугуването си охранители на окупационния монумент публикуваха за доказателство снимка. Въпреки способностите на скъпия руски видеоподарък на снимката не може да се установи кой е храбрецът. 

 

 

 

 

 

Предстои да разберем. Снимката му заслужава да бъде разпространена от свободолюбивите българи. 

Share on Facebook