Близо 4500 лева бяха събрани в подкрепа на каузата „Надежда за Георги“ по време на великденската инициатива на кмета на район „Тракия“ Костадин Димитров и учениците от СОУ „Св. Седмочисленици“ и СОУ „Софроний Врачански“. Снощи пред паметника на Кан Крум се проведе голям благотворителен концерт „Великден за Георги“, в който се включиха младите таланти от двете училища, пловдивската изпълнителка Един Унджиян и невероятният Рафи. 

Георги е на 15 години и страда от прогресивна мускулна дистрофия тип Дюшен-генетично заболяване, за което класическата медицина не предлага лечение. В медицинско становище на детския невролог се препоръчва на Георги лечение чрез биокорекция по метода на проф. Василиев в Израел. Всеки курс на лечение е 35 000 лева. Целта на семейството в момента е да набере жизненоважните за Георги средства за неговото лечение.

На Цветница съучениците на Георги проведоха инициатива, в която събраха 1926.12 лв . Набирането на средства продължава. Всеки, който желае да подкрепи благородната кауза, може да изпрати sms с текст DMS GEORGI на номер 17 777.

Дарителска сметка: BG95PR CB92301048584010

BIC/PRCBBGSF  - Pro Credit Bank

Титуляр: Георги Георгиев

PayPal [email protected]