„Казал е на съученика си, с който трябваше да празнуват заедно, че сега е с Нанси. „Ще се разберем с нея и ще дойдем при вас“, казал Боби на приятеля си“. Това заяви пред bTV майката на убития тийнейджър в Къщата на ужасите Боби Стефка.

 „Нека не броим дните и много да са ни парите. Нека много са ни дните и по вода да ни върви“, това написал Боби в картичка, която подарил на майка си за коледните и новогодишни празници.

„Оправи се. Облече се. Беше много щастлив, още преди две седмици каза, че ще празнува с негови приятели, с които се веселяха, но реши да иде при Нанси. Страшното е, че още едно дете е трябвало да бъде при тях“, това каза пък Корнелия - бабата на брутално убитото момче, което е имало връзка с убитата Нанси.

„Момченцето, което е колкото Боби, се казва Тони. Лично баба му ми каза, че е трябвало да иде при тях в кървавата къща в нови Искър. Само, че бащата на Тони отишъл в последния момент на работа и момчето останало при баба си, за да празнува със семейството, а не като нашето момче да бъде погубено при чужди хора“, сподели още почернената баба.

Двете жени споделиха, че още не са успели да видят мъртвото тяло на Боби.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!