Седмицата започва с малко неприятности заради квадрата Слънце-Юпитер, но в същото време ще ни влияе благоприятно хармоничният аспект, който Меркурий и Нептун образуват. Заради квадрата ще се повиши напрежението, амбициите, конфликтите, но пък от друга страна комбинацията между другите две планети донякъде ще неутрализира неблагоприятните влияния, ако сме по-дипломатични. 
 
От вторник до четвъртък вечер пък ни очаква хубав период за развитието на бизнеса, за кариерата, за материално благополучие и за подобряване на отношенията с близките ни, прогнозира астрологът Михаил Преображенски. Най-много приятни изненади може да очакваме четвъртък вечер. Това се вижда и от диаграмата за състоянието на биосферата, която руският феномен е публикувал в сайта pro-gnosis.ru, цитиран от "Флагман".

В петък след обяд състоянието на биосферата ще се влоши и много от хората ще се изнервят. В събота може да се охладят отношенията ви с вашите близки. Най-неблагоприятният ден от седмицата е неделя, добавя Преображенски. Избягвайте конфликтите, съветва той.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник, четвъртък, петък – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.
Вторник – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.
Събота, неделя – за Овен, Рак, Везни и Козирог.

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник – за Телец и Скорпион
Вторник, сряда – за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.
Четвъртък, петък – за Телец, Рак, Скорпион и Козирог.
Събота – за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.