Грозен слух изпълзя на припек от врачанските сокаци и бавно лази из кафенета и ресторанти, научи Трибали.инфо. Брокери, които се представят за близки на новия кмет на града Калин Каменов, вече предлагат възможност за започване на работа в общината срещу 4 000 лева рушвет.

Веднага след победата на ГЕРБ поне 25 общинари подадоха молби за напускане и на практика в момента в сградата има бая свободни бюра.

Слуховете сеят легендата, че изгладнели от 4-годишното управление на Николай Иванов ГЕРБ-ери са решили да осребрят влиянието си и вече смятат колко кеш ще успеят да приберат в джобовете си.

Лакомите тарикати бързо са си направили сметката, че Калин Каменов е нов човек и не познава никого, което ще ги улесни да назначат в общината тези, които могат да си платят.

Информационна агенция „Трибали“ не вярва на слуховете, че хората от управляващата партия са толкова изгладнели и нагли, но вярна на принципите си да публикува всички новини, дава гласност и на тези твърдения.

Оставаме на читателите сами да решат дали това е истина или поредния слух, който слага прът в колелото на прогреса на ГЕРБ във Враца.