Виктор Николаев липсва от екрана вече второ утро. На негово място до четвъртък "Здравей, България" ще застава Марина Цекова, но никога няма да бъде сама.
Новинарката ще има различен гост ко-водещ всяка сутрин. Днес това бе Евтим Милошев - продуцентът на "Откраднат живот". Той благодари искрено на всички, които следят сериала. Даде подробности и за "Българската Коледа". "Събрани са повече от 2 милиона лева. Това показва колко единни сме станали и какъв народ сме", каза той. Вчера пък до чаровната водеща застана готвачът шеф Иван Манчев, който се изявява в предаванията "Кошмари в кухнята" и "Черешката на тортата". Двамата говориха за сарми и трапезите от Бъдни вечер.


Новата двойка водещи признаха, може би на шега, а може би не, защо реално те са на работа за разлика от Виктор Николаев. Евтим Милошев отсече: "Някои почиват, някои работят. Като нас, ние сме избрали да сме тук, защото по празниците се плаща двойна надница." Веднага по него поде и Марина Цекова: "Ако ръководството ни слуша, искам да знае, че не бихме отказали и тройна."


Показвайки кадри от концерта на "Българската Коледа" в камерите бяха хванати и президентът Росен Плевнелиев, както и синоптичката и негова половинка Деси Банова. Красавицата, която се изживява като експрезиденша бе усмихната до уши и пляскаше радвайки се на изпълненията на сцената. За разлика от нея бившият държавен глава бе мрачен и нямаше и помен от усмивка на лицето му.