Певецът Миро до такава степен допуснал хората от екипа до себе си, че те дори му се месили в личните дела. Прекъснали много негови връзки, също така провалили и няколко секссрещи на певеца със знойни красавици, които успял да забие след концертите в различни градове в страната ни. До голяма степен неговите хора имат вина той все още да не се е задомил.

Още преди няколко години Миро си дал обещание, че щом чукне 40 години и ще преобърне живота си на 180 градуса. Това време настъпи. В никакъв случай не се вижда сам, дори напротив – мисли за сватба и дете. Животът му тепърва започва и той търси щастието.

Талантливият изпълнител

не може да си представи, че ще остарее сам

без деца и жена до себе си. „Разбира се, че ще се оженя. Имам пред себе си най-хубавия модел за една стабилна връзка и семейство – на моите родители. Майка ми и баща ми го имаха – имаха страстните скандали, дори в повече, имаха и трудните моменти, дори в повече”, споделя мъжката част от разпадналия се дует „Каризма”.

В съзнанието си е запаметил моментите, когато родителите му се прибират вкъщи след работа и са най-добрите приятели. Майка му споделя какво й се е случило през деня, баща му я изслушва, дава й съвети, после на свой ред разказва как е минал неговият ден.

През всичките тези години Миро търси подобие на неговото семейство, жена, която да е като неговата майка. “Важното е да си намеря другарката в живота, най-добрият приятел в добро и зло. И – край! Докато смъртта ни раздели”, мечтае изпълнителят на „Август е септември”.

На ОМИРОТВОРЕНия певец не му минава мисълта, че ще остане сам на този свят като Слави Трифонов и Лили Иванова. И в живота си винаги е имал човек до себе си, но рядко афишира любовта си. Що се отнася до секса,

Миро е твърдо против секса за една нощ


„Когато нямам стабилна връзка, пак изграждам такава, която е основана само на секс”, разкрива още той. Веднъж обаче му се приискал точно секс за една вечер и след поредния концерт в един град отишъл на “лов” в бар. Успял да забие невероятна красавица, с която се уговорили да се видят в стаята му „В този момент се появиха моите момичета от балета, Маргарита и Ралица, които също излизаха от клуба. Видяха какво става и тези две жени дойдоха, хванаха ме за ръцете, измъкнаха ме от момичето и ми заповядаха: „Ти си отиваш – сам. Веднага!”, смее се на случката Миро.

Точно в онзи момент екипът му бил неговото семейство. Пътували всички заедно, в един автобус. Отсядали в един хотел след всеки концерт, ходели заедно по дискотеки след това.

Наскоро Миро сподели коя е жената до него – Ели, която живее в Лондон и развива успешен бизнес.

Двамата имали връзка от 10 години, но близки до певеца издават, че отношенията им са от доста по-скоро. В момента поп любимецът гледа да прекарва повече време с половинката си и все по-малко се сеща за работата си. Наскоро споделил пред познати, че отдал голяма част от живота си на кариерата, сега иска още толкова за личния си живот и любовта.


На 14 топнал чушката за първи път

Говори се, че учителката по география Господинка Господинова – Госпа е първата жена, с която Миро прави секс. И двамата били на 14-годишна възраст. Според слуховете певецът и учителката се влюбили един в друг по времето, когато били съученици в Добрич. Дружбата им датира от 8-и клас. Госпа е преподавателка в същото училище, в което някога е мърсувала с Мирослав Костадинов.

Красимир КРАСИМИРОВ