Появи се първата в света проститутка, която работи с биткойни. Казва се Теодора и живее в Париж, съобщават френски издания. Вече е изработила първия си милион в долари по този начин. Теодора е специалистка в областа BDSM (завързване, доминация, садизъм и мазохизъм), пише "Марица".

Тя е доминант и плющи с камшици и бичове зажаднелите за груби ласки парижки и отвъдокеански баровци. Получава за услугите си подаръци и пари. Теодора стана първата жрица на любовта, която започна да приема като заплащане виртуалната криптовалута биткойн.
 
По признанията й, под ботушите й лягат крупни бизнесмени на възраст от 30 до 50 години. Разговор с нея струва 69 долара в минута. Болшинството от мъжете разговарят с Теодора в режим онлайн.
 
Това са 300-400 души месечно. 25 мъже идват да я посетят лично. Тогава в апартамента й хвърчи кръв и перушина, и се чува плющенето на камшик. Някои нейни клиенти от САЩ и Великобритания са готови да заплатят до 100 000 долара за сеанс с блондинката, която много прилича на изрусена гъркиня.
 
Отскоро професионалистката приема е криптовалута. Вече е натрупала биткойни за 1 милион долара. Според парижките медии, Теодора притежава умението да манипулира и хипнотизира мъжете. При нея всичко е като финансово-сексуална игра - мъжете приемат, че тя е доминантната и се съгласяват да й дадат сведения за банковите си активи - пароли, сметки, пин-кодове, информации за ипотеки.
 
След това, като част от играта, Теодора се бори да управлява тази информация. Отрано се е разбрала с клиента каква сума от парите му може да си присвои. Играта на секс и финансова доминация се харесва най-много.
 
Така Теодора приема част от заплащането си в реална валута, а другата - във виртуална. Причината? Биткойните може да се окажат финансов балон и не се знае колко ще струват догодина.