Красавицата Симона от хитовия български сериал "Ден и нощ"разкри какво и трябва за да подготви своето малко бягство от напрегнатия ден. "Удобни дрехи, уханна козметика, интересна книга, добро настроение и съм готова за моето малко бягство", обяви любимката на хиляди родни тийнейджъри Калина Иванова (истинското й име).

 

Симона е сред най- сложните герои в „София ден и нощ“. А дали и момичето, което влиза в ролята й, има нещо общо с образа на тийнейджърката. Симона забърка най- голямата до момента каша в „София ден и нощ“. Ученичката успешно заблуди всички, че е бременна и набеди Дани за татко на детето. Родителите й Боби и Лили тежко преживяха историята. Също и Дани, който трябваше да поеме отговорност за бебето, макар че не обича Симона. Признанието на тийнейджърката, че си и измислила историята, за да привлече вниманието му обаче, беше отново тежък удар за близките й.

Коя е истинската Симона извън екрана?

Калина на абитуриентския си бал Калина на абитуриентския си бал Калина Иванова се казва момичето, което изпълнява ролята на дъщерята на Боби. Приятелите я наричат Кики. Тя е на 19 години и тъкмо е завършила гимназията. Младото момиче обича много купоните и може редовно да бъде засечена с приятелки из столичните дискотеки. Калина си няма гадже и не се терзае от любовни драми като екранната си героиня. Освен с дамската си компания, често излиза и с колегите си от „София ден и нощ“.