Следваща седмица Uriah Heep ще зарадват многобройните си фенове у нас с цели три дати. Концертите, организирани от Loud Concerts, със съдействието на Булстрад Арена и община Каварна, са на 4 май на Колодрум Пловдив, на 6 май в Каварна – площад Защитата на Каварна и на 7 май в Булстрад Арена - Русе.

Бандата пристига ден преди изявата си в Пловдив и се надява да има време да разгледа забележителностите на града.

Следващата спирка на Uriah Heep е Каварна, където Mick Box и компания лично пожелаха да играят голф на игрището Light House. Шоуто в крайморския град на 6 май е безплатно за феновета на групата.
 
Ден след това, на 7 май, бандата ще свири пред многобройните си фенове в Русе. Присъстващите ще могат да пеят заедно с бандата вечните им хитове, а освен това ще чуят песни от последния им студиен албум, Outsider.
 
Билетите за концерта в Пловдив на 4 май са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис, както и на касата пред община Пловдив. Ценовите категории за Колодрум Пловдив са от  15 до 35 лева.
 
Билетите за концерта в Русе на 7 май са от 12 до 40 лв., в зависимост от местоположението в залата и се предлагат в мрежата на Eventim, партньорите им в цялата страна, а също така и на касата на Булстрад Арена. 
 
В залите в Русе и Пловдив няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства. 
 
Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител на концертите на Uriah Heep.
 
Декларацията може да бъде получена и от охраната на входовете на зала Колодрум Пловдив и Булстрад Арена Русе. 
Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на съответните входове, като няма нужда да бъде нотариално заверен.
Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.
 
Uriah Heep пристигат в състав: Mick Box – китара, вокали;  Phil Lanzon – киборди, вокали; Bernie Shaw – водещи вокали; Russell Gilbrook – ударни, вокали; Dave Rimmer – бас, вокали.
 
Началото на концертите на Uriah Heep в Пловдив, Каварна и Русе е 20 часа! 
 
 
За допълнителна информация:
Radostina Ranova / PR Loud Concerts
0889 439 086
www.loudconcerts.com
www.facebook.com/loudconcerts