Явно певецът от Полски Тръмбеш има сериозно заболяване, заради което се налага да сменя по 5 ризи на концерт. По време на последната си изява в предаването „120 минути” по Би Ти Ви от Веско започнаха да капят капки, все едно айсберг е попаднал в пустинята Сахара.

Талантливият изпълнител се опитваше с пръст да прекъсне улейчетата на реките, тръгнали по цялото му лице. Операторите пък се подиграха жестоко с него, давайки го в близък план. Така всеки можеше да проследи началото и края на извора.

На всичкото отгоре водещият Светослав Иванов успя да разчувства своя гост, което както знаем, не е много трудно, и той се разплака пред цяла България. Веско винаги се умилява, щом заговори за дъщеря си Йоана, за родителите си и несгодите в любовния си живот.

Юлияна Дончева мрази професията си

Бившата телевизионна водеща и депутат Юлияна Дончева хич не била запалена по инженерната професия, независимо от това, че била отличничка по математика. Записала да учи Университета по архитектура, строителство и геодезия в специалност „Геодезия, картография, фотограметрия”, просто за да има образование.

„Преди години беше много важно да имаш диплома за висше образование”, спомня си бизнесдамата. Затова животът я тласка към съвсем различни поприща и неща, където да си добър математик, не е от голямо значение.