Огромен скандал съпътства кантара преди мача между Кубрат Пулев и Дерек Чисора. Камерите запечатаха този момент, но не се виждаше добре как точно бе ударен англичанинът. В интернет обаче се появи видео от камера, която е поставена точно над сцената. От нея се вижда ясно, че действително човек от щаба на Пулев е този, който удря Чисора. За целта той използва бутилка минерална вода като ударът определено не е лек. Вижте това във видеото като инцидентът е на 3:20 минута:

Боксовата вечер започва в 22.30 ч в събота. Студийната програма на Diema Sport стартира в 23.50 ч. с водещ  Емил Здравков.  Дългоочакваното спортно събитие започва в 00.15 ч. Коментаторът на двубоя Огнян Георгиев ще ни запознава с всичко случващо се на ринга и извън него директно от Хамбург. Мачът можете да гледате и на Gong Play.
  
Веднага след края на срещата в събота, зрителите на Diema Sport  ще чуят ексклузивно на живо първите думи на Пулев след срещата. 
 
Интересни гости, дискусии, репортажи и новини около събитието ни очакват в ефира на каналите, част от Нова Броудкастинг Груп – не само в деня на двубоя, но и преди и след него. Следете най-актуалното и на Gong.bg. 

Коментирай