Емилия направо сияе след раждането на дъщеря си Мира. Папараците на Николета Лозанова успяха да щракнат младата майка, редом с бебето, докато напускаше елитна столична клиника.

Минути преди тя да се появи от болничното заведение, Коко Динев пристигна с мощен джип и зачака да му се обадят, че може да се качи при двете си дами, видимо изнервен.


Прави впечатление, че бизнесменът е и видимо отслабнал — според някои слухове, заради бизнес проблемите си, според други — по настояване на жена си.

И в двата случая Коко изглежда подмладен и гордо позира до Емилия и малката им дъщеричка. Момиченцето бе увито добре от двамата си родители при напускане на клиниката и след няколко бързи снимки, се изнесоха навън „по терлици“.

Както е известно, фолк звездата роди преди седмица момиченце, в един и същи ден с танцьорката Яна. Петко и Яна се сдобиха обаче със син, който е втори за щастливото семейство.

Емилия от своя страна сбъдна мечтата си за дъщеричка и не крие радостта си от този факт. Тя бе толкова сияеща на изписването, че и за слепите стана ясно, че обожава малкото момиченце.

Фолк звездата и семейството ще прекарат следващите няколко месеца в столичния си дом, като певицата се е отдала изцяло на семейството си. Тя не може да скрие щастието си от факта, че най-накрая е станала майка и то на прекрасно момиченце.

Съвсем скоро се очаква да проплаче и второто бебе на Галена. Певицата веднъж се пошегува, че е родена за мъжка майка, но нищо чудно съдбата да й подари малка красавица като нея.

Самата изпълнителка все още не показва твърде наедряла фигура, заради което мнозина подозират, че бебето ще проплаче в началото на следващата година. А междувременно и тя се нареди сред фолк звездите, които скоро ще стават родители. Редом с колежката си Емилия и Джена.