Бойко Борисов не може да насмогне на честитки, есемеси и телефонни обаждания, откакто му се роди внук – малък Бойко. Премиерското семейство се увеличи с още един член миналия уикенд благодарение на Венета – единствената дъщеря на политика.

Малкият Бойко се появи на бял свят малко преди 9.30 ч. „Майчин дом”. Близки до премиера издават, че още по първи петли той бил на крак в очакване на щастливото събитие.

Малко след раждането си невръстният юнак бил увековечен в първата си снимка от още по-щастливата си майка Венета, а кадрото било изпратено на дядото по чата. Бебето Бойко в личице приличало на Венета, която пък е копие на баща си. Затова познати на фамилията смятат, че внучето е наследило повече от гените на Борисови, а не по бащина линия.

Бебчето ми е много симпатично

споделила развълнуваната майка пред леля си Красимира Иванова.

Пред всички, които му честитят за малкия Бойко, министър-председателят не криел гордостта си, че Венета и избраникът й Иван са кръстили бебето на него. Всъщност той нямал никакви съмнения дали детето ще наследи името му. „Ако са умни, ще кръстят внучето на мен”, подмятал под мустак щастливият дядо.

Лидерът на ГЕРБ оповести официално, че Венета очаква момче навръх Коледа. „Благодаря ти, Венета, че ми поднесе най-хубавия подарък точно на този ден”, разчувства се премиерът тогава под снимка с бременната си дъщеря край празничната трапеза.

И тъй като бебето се роди под знака на Водолей, бърза справка на „ШОУ” в хороскопа на зодията показа, че малкият Бойко ще е надарен с

изключителен интелект и блестящ ум

Ще има интерес към философията, но не и към изкуството. Ще е верен приятел, готов да се жертва за близките си. Ще се интересува от духовното и ще полага сили за вътрешното пробуждане и издигане на човечеството. Областите, в които внучето на Борисов би могло да намери най-успешна реализация, са в сферата на науката, медиите, научноизследователската дейност, авиацията, фотографията, астрологията, астрономията, космическите изследвания и телекомуникациите.

„От Водолей би станал чудесен изобретател, компютърен специалист, програмист, фотограф, журналист или учен”, казват астролози пред народното издание.