Йорданка Фандъкова може да ожени Ненчо Балабанов и любимата му Йоанна Драгнева, пише столичен вестник. Идеята била на булката. Тя искала да се разпише с възможно най-голяма тежест и помпозност, затова решила, че трябва да го направи пред кмета на София. Младата певица е много активна в качеството си на член на Столичния общински съвет. Тя се е втурнала да отбелязва дейност и не може да се нахвали с всеки нов закупен автобус, концерт в помощ на болни деца и начертана пешеходна пътека в София.

Затова смятала, че кметицата няма да има нищо против бъдещият й брак с Ненчо да бъде сключен именно пред нея. По закон кметовете имат право да женят. Те обаче го правят само за най-заслужилите младоженци. В случая с бъдещото семейство Балабанови номерът най-вероятно ще се получи, защото булката е със здрави връзки в общината.

Тя е съветник от групата на ГЕРБ и не очаква Фандъкова да й откаже честта да я бракосъчетае. Ненчо също щял да бъде доволен, така че драми по въпроса нямало. Драмите в двойката са от друго естество.

Тяхната любов върви на големи приливи и отливи. Наскоро се заговори, че пак са били пред раздяла след жестоко скарване. За щастие цупенето е продължило само няколко дни и на рождения ден на Ненчо - 17 април, двамата са се сдобрили.

Те бяха заедно на благотворително събитие в помощ на болни деца, на което предварително беше обявено, че Йоанна няма да присъства. Влюбените бяха поставени и пред реална възможност от фалит, която постави бъдещата сватба под въпрос. За кратко Ненчо беше изпаднал в немилост пред шефовете си от клана Халваджиян.

Той успял така да ги подразни със звездеенето си и острия си характер, че го свалиха от ефир и махнаха рубриката му „Фейс Бойко". Актьорът сериозно се беше притеснил, че ще трябва да разчита само на театралните си ангажименти, както в недотам доброто старо време.

Но се говори, че е успял да измоли прошка от продуцентите. Доказателството за това е, че те върнаха рубриката му „Фейс Бойко" в „Господарите", а съответно - и хонорарите му. По този начин финансовият проблем също беше отстранен и остава само да се организира самата сватба. Двойката се сгоди в началото на годината по време на романтично пътешествие в Дубай. Все още обаче не е ясно кога ще се врече във вечна любов.