Всяка дама има в кухнята си дъска за рязане. А знаете ли , че е почти задължително да имате поне две. Причината никак не е за подценяване, иначе рискувате да заразите храната си с нежелани бактерии.
Трябва да имате поне две дъски за рязане във вашата кухня: една за месо, риба и дивеч, а другата за храни, които не изискват готвене.
Необходимо е да се предотврати замърсяването, тъй като суровото месо може да съдържа опасни бактерии, които са убити само по време на готвене.
И като говорим за .
Има и други .
Но да се върнем на дъските за рязане - за да избегнете смесването им, купувайте различни цветни дъски или такива с цветни ръбове.
Прочетете още
- 09:24 На метри от плажуващи: Джипове дрифтят по плажа на Паша дере ВИДЕО
- 08:00 Студенти от СУ излизат на протест срещу увеличаването на таксите за платеното обучение
- 11:00 Неизвестен стреля по кола с деца в Стара Загора, не му е за първи път
- 09:00 Климатик по варненски: Шише поддържа охлаждането в градски рейс СНИМКИ